Onze diensten

Boekhouding

 • Wettelijke verplichtingen

  Financiële dagboeken, inventarissen, jaarrekeningen, …: Key Advice helpt u om aan uw wettelijke verplichtingen op het vlak van boekhouding te voldoen. Maar wij doen meer: op basis van uw cijfers helpen wij u om uw bedrijf optimaal te leiden.

 • Rapporteringen

  Wij verzorgen uw bedrijfsrapportering en boordtabellen. Zowel het wettelijk verplichte gedeelte als uw rapporten op maat. Zo krijgt u maximaal inzicht in de werking van uw onderneming: van de dreigingen tot de kansen.

 • Budgetteringen

  Een goede boekhouding biedt u de kans om doordacht vooruit te blikken. Samen maken we van uw budgettering meer dan nattevingerwerk. Op basis van duidelijke cijfers en analyses neemt u betere beslissingen.

Fiscaliteit

 • BTW

  Wij helpen u met uw nationale en internationale BTW-verplichtingen. Van uw aangifte tot het beantwoorden van specifieke BTW-vragen: reken op Key Advice.

 • Vennootschapsbelasting

  Wij berekenen hoeveel belasting uw vennootschap zal betalen. We adviseren u over de toe te passen tarieven, fiscale stimuli en veranderende wetgeving.

 • Personenbelasting

  Key Advice gaat verder dan het invullen van uw aangifte en die van uw partner. Wij stemmen uw loon perfect af op de inkomsten van uw onderneming en uw persoonlijke behoeften. Zo haalt u het maximum uit uw inspanningen.

 • Rechtspersonenbelasting

  Key Advice is vertrouwd met de fiscale verplichtingen van vzw’s.

Advies

 • Startersadvies

  Begeleiding nodig bij de opstart van uw onderneming, de keuze van een vennootschapsvorm, de verdere groei? Wij loodsen u door de administratieve procedures en geven advies bij uw businessplan.

 • Groeiadvies

  Samen zoeken we op basis van uw huidige cijfers, uw track-record en uw businessplan waardevolle inzichten om een veilige en rendabele bedrijfstoekomst mee te plannen. Wij staan u bij in het zoeken van de juiste financieringsvorm.

 • Liquidatie

  We geven u graag advies over waarderingen, potentiële overnames en fusiemogelijkheden. Altijd opbouwend, maar ook altijd realistisch en objectief. Wij hebben ervaring in de procedures bij het definitief ontbinden van uw vennootschap.

Goed om weten

Voor een aantal zaken zullen wij u doorverwijzen naar andere adviseurs, o.a. voor vermogens- en successieplanning, buitenlandse fiscaliteit, fiscaliteit buitenlandse kaderleden, fiscale regularisaties, fiscale procedures m.b.t. geschillen, …

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies: Lees meer

Sluiten